Bewegen, sporten? Zeker wel, zolang het maar met een balletje was en er een spel element in zat. Krachttraining, gerichte fitheidstraining? Niets aan. Vond ik. Totdat ik als erkende veelzitter en man met een “5” in zijn leeftijd – waar die 5 staat is een goed bewaard geheim – erachter kwam dat ik helemaal niet zo fit was als ik mezelf al minimaal een decennium lang consequent aan het wijs maken was.

Wie me had voorspeld dat ik sinds het najaar van 2020 wekelijks om 07.30 uur in de ochtend door het Amsterdamse bos zou sprinten, op de grond zou liggen planken en door weer en wind oefeningen zou doen, had ik voor volkomen krankzinnig uitgemaakt. Hoe dat kan? Wanneer veel kennis over lichaam, geest en voeding én eigen sportervaringen (ex tophandbalster) samenkomen in één persoon die het ook nog didactisch en vol enthousiasme meer dan goed kan overbrengen, ben je verkocht. Wie die persoon is? Her name is De Boer. Mayra de Boer.

Tom (5..), Amsterdam

Ik heb bij Mayra de Boer van Energybymay een EMB bloedtest laten doen. De uitslag van de EMB test was er binnen zeven dagen. We hebben samen de uitslag besproken en orthomoleculair advies voor voeding en supplementen mee gekregen. Ik heb de uitleg van het uitgebreide rapport met Mayra heel erg positief ervaren en zal dit zeer zeker aan andere mensen aanbevelen.

Henk vd Jagt, Kudelstaart

Ik heb Mayra 2 jaar geleden leren kennen. Ik had last van mijn arm, een aantal kilo’s teveel en weinig ervaring met een sportschool.

Als mijn fysiotherapeut en personal trainer heeft Mayra ervoor gezorgd dat ik sterker en gezonder ben geworden.

Mayra is professioneel en vakbekwaam als je jezelf wilt leren kennen. Als er wat uit jou gehaald kan worden, dan moet je bij Mayra zijn

Top meid

O. Akgunduz, lexmeubelen

Mayra is very knowledgeable in the field of Orthomolecular Medicine and her understanding of my health issues was perceptive. The orthomolecular report following my blood test was extensive and filled with dietary advice and suggested supplements to optimise my health. I have been very pleased with the outcome, especially with my increased energy levels, better sleeping and minor health issues having eased.

Lisa Medved, from The Hague