‘IK BLEEF MAAR PRESTEREN, PRESTEREN, PRESTEREN’
Met een HBO studie, een baan, op mezelf wonen, een relatie, sociale verplichtingen, niks willen missen EN het beoefenen van topsport dacht ik alles wel vol te houden. Hoe? Door te blijven presteren presteren presteren! Wanneer je in de kracht van je leven staat kun je alle ballen nog hoog houden.. Toch?
Mayra met kampioensschaal
Mayra met mango
‘TOTDAT MIJN LIJF ERMEE STOPTE.’
Het was niet heel vreemd dat dat moment kwam. Mijn hoofd had het niet door maar mijn lichaam gaf een ander signaal! Blijkbaar had ik ook een grens! Ik kreeg een burn-out en moest verplicht een paar ballen laten vallen.
‘IK KON NIET DE HELE WERELD AAN…’
Mijn lichaam schreeuwde om aandacht en die omarmde ik dan maar! Rust, organisatie en liefde had ik van mezelf nodig om weer op te laden. Met minder hooi op de vork en focus op zaken waar ik gelukkig van werd, kon ik weer mijn mannetje staan. Ik leerde de verbinding tussen mijn hoofd en lichaam te herstellen. Het inzicht dat ik niet de hele wereld aankon, bracht mij een beter leven.
‘MET EEN GEZOND LICHAAM ALS BASIS KAN IK ALLE BALLEN HOOG HOUDEN.’
Door keihard tegen de burn-out aangelopen te zijn, werd mijn interesse in voeding en levensstijl gewekt. Als fysiotherapeut begon ik te zien dat niet elk persoon op dezelfde manier herstelt. Ik leerde dat voeding, slaap, beweging, mindset en meer organisatie in het leven het antwoord is op het behouden van alle dagelijkse activiteiten.
‘MIJN PARTNER BEWIJST HET:
50 IS HET NIEUWE 30!’
En toen stond hij daar, mijn huidige partner die 23 jaar ouder is dan ik. Momenteel leven we samen een actief en gezond leven en genieten we met volle teugen! En dat is wat ik jou ook wens: dat je zoveel mogelijk kan blijven doen van wat je zo graag wilt doen!
Mayra en Arthur
‘DIT KAN JIJ OOK!’
Vandaag de dag coach ik mannen die een jaartje ouder worden naar een gezonder leven door voeding en bewegen, zodat ze fit blijven en kunnen genieten van het leven.
WIL JIJ DAT OOK?
KLIK HIERONDER VOOR EEN KENNISMAKING OM TE KIJKEN OF IK DE JUISTE PERSOON VOOR JOU BEN!